• Artisten Suze (Susan Blengsli) fikk hjerneslag midt i sin artistkarriere!

  Suze, eller Susan Blengsli som hun heter, skulle utgi musikkalbumet sitt «Confused» på CD i 2008 da hun fikk et alvorlig hjerneslag med bla påfølgende språkvansker og store kognitive skader. Omfattende rehabilitering, viktig musikk-terapi, og hard innsats og tålmodighet av Susan med mann, familie, og gode venner medførte at hun

 • Anne-Sofie fikk hjerneslag etter en skiulykke!

  Anne-Sofie var i 2007 på skiferie i Italia med sin mann og sønn på 10 år da hun falt stygt i slalombakken. Undersøkelser av medisinsk personell og røntgen-undersøkelser tydet ikke på noe alvorlig, men 5 dager etter hjemkomsten var hjerneslaget et faktum!

 • Livet fikk en ny dimensjon for Kjetil

  Livet fikk en ny dimensjon… Jeg hadde mye vondt i hodet husker jeg, men hverken jeg eller legen tenkte at det kunne være relatert til slag. Jeg var jo bare 33 år.

 • Grethe fikk slag som 22-åring

  Grethe var bare 22 da hun fikk hjerneslag. Siden har livet vært fullt av utfordringer, men nå har hun flere muligheter: Hun kan blant annet spise grønne grønnsaker!

 • Arne fikk sitt hjerneslag i London

  Mitt navn er Arne Hagen. Jeg er leder av Norsk forening for slagrammede og har vært det siden oppstarten i 2007. Jeg bor på Dal i Eidsvoll kommune, er gift og har tre barn og ni barnebarn. Hele min yrkeskarriere hadde jeg i Luftforsvaret. Begynte på flyskolen som 17 åring