Bli medlem!

Et medlemskap i foreningen koster kr. 300,- 50,- ut året for slagrammede og pårørende. Et støttemedlemskap koster 150,- 50,- ut året og husstandsmedlemmer med samme adresse betaler 100,- 50,- ut året. Har du problemer med å melde deg inn så ring gjerne vår medlemsservice på tlf  22 20 03 90 for hjelp.

Medlemsbetingelser Vi behandler dine data ihht vår personvernserklæring. Data vi prosesserer når du melder deg inn: navn, adresse, fødselsdato, tlf og epost (hvis du har). Vi samler inn disse dataene for å kunne kommunisere med deg som medlem, enten for utsendelse av informasjon og materiale. Når du melder deg ut av foreningen vil disse dataene bli slettet fra våre systemer.

Meld deg inn her

Påfør ønsket lokallag i meldingsfeltet hvis du ønsker å være medlem i et spesielt lokallag.

Hvis du ønsker en alternativ fakturaadresse (du betaler for andre…) må du også skrive det.

Har du problemer med å sende e-post så ring gjerne vår medlemsservice på tlf  22 20 03 90 for å registrere innmeldingen.

Du vil i løpet av et par uker få tilsendt velkomstpakken.

Takk for at du ønsker å bli medlem hos oss!

Hvorfor være medlem?

Som medlem i Norsk forening for slagrammede får du tilgang på informasjon og forskningsresultater omkring hjerneslag. I tillegg får du anledning til å komme sammen med andre i samme situasjon dersom det er et lokallag i nærheten av der du bor. Det er lettere å takle den nye situasjonen når man får vært sammen med de som forstår hva du har vært gjennom. Et sosialt møtested som lokallaget er svært viktig for trivsel og videre rehabilitering. Informasjon om lokallagsarbeidet i foreningen finner du under fanen ”Lokallag” nedenfor.

Vi hjelper slagrammede og pårørende gjennom å være en samtalepartner og likepersoner når det er behov for det.

  • Velkomstbrev
  • Medlemsblad
  • Brosjyre

velkomstpakke

Gjennom vårt medlemskap i Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO) utfører vi helsepolitisk arbeid til beste for slagrammede. Det er også mulig for våre medlemmer å benytte seg av FFOs hotellavtaler. Se mer info på www.ffo.no.

Norsk forening for slagrammede har 18 registrerte lokallag, der noen av dem fungerer bedre enn andre. Det viktigste er at medlemmene våre har en møteplass, der en kan prate sammen med andre som har hatt hjerneslag eller er pårørende. Kaffen og det som hører til er en viktig del her. Her kan nevnes spennende foredrag (medisinsk personell, fysio- eller ergoterapeuter, farmasøyt eller lignende), likemannsarbeid (samtalegrupper), studiearbeid, informasjonsarbeid, tilrettelagte turer og andre arrangementer. Eksempler på studiearbeid er kulturhistoriske kurs, hobbyrelaterte kurs og organisasjonskurs.