Lokallaget Oslo arrangerer likepersonskurs!

Lokallaget Oslo – SFiO- arrangerer likepersonskurs

lørdag 3 mars 09.30 – 15.30

i Deichman Hovedbiblioteket, Arne Garborgs plass 4, 0179 Oslo.

Har du lyst til å bruke din erfaring som pårørende eller slagrammet til å hjelpe andre i samme situasjon? Likepersonsansvarlig i NFS Ann Kunish holder kurs i Oslo!
På kurset blir deltagerne kjent med verktøykassen vi har med oss i møte med slagrammede og deres pårørende. Vi snakker om hvordan vi best mulig kan støtte andre, politisk forankring for likepersonsarbeid, hvordan likepersoner blir fulgt opp, viktigheten av kontakt med sykehus og behandlingssentra og hvordan bli kjent med det lokale nettverket. Det blir diskusjon og øvelser, og det serveres en enkel lunsj.

Deichman-Hovedbibliotek er lett tilgjengelig med T-bane (Stortinget, utgang Akersgate) og buss 37 (Arne Garborgs plass, stopper rett utenfor biblioteket). Det er også mulig å parkere bak biblioteket, mellom biblioteket og Den Svenske Kirken – si fra hvis du trenger parkeringsoblat.

Kursrommet er tilgjengelig for rullestolebrukere og har tilpasset toalett.

Du kan se mer informasjon ved å klikke på Facebook-event her. Du kan også få mer informasjon eller melde deg på ved å kontakte Ann direkte på annkunish@gmail.comeller telefon 92469395.

VELKOMMEN!